Η Εταιρεία μας

Από το 1977 δραστηριοποιούμαστε στην πώληση και διακίνηση ξενόγλωσσων βιβλίων αλλοδαπών και ελληνικών εκδοτικών οίκων. Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία διακίνησης στο χώρο του βιβλίου στην Ελλάδα και συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 2.000 βιβλιοπωλεία.

Εισάγουμε βιβλία κυρίως από τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία & την Κίνα και συνεργαζόμαστε με εκδότες διεθνούς βεληνεκούς (ενδεικτικά: Oxford University Press, Cambridge University Press, Pearson, York Press, Cengage, Macmillan, Hachette Livres International, CLE, Scholastic, Penguin Random House, Harper Collins κ.α.).

Από το 2013 διακινούμε και ελληνικά βιβλία όλων των εκδόσεων και όλων των ειδών (λογοτεχνία, δοκίμια, παιδικά, βοηθήματα κ.α.), καθώς και διδακτικά βιβλία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος (πρώην Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων – ΟΕΔΒ).

Από το 2016 έχουμε συνάψει συνεργασίες και με επώνυμες εταιρείες χαρτικών (PIGNA, CARIOCA, PELIKAN, UHU κ.α.) καθώς και με εταιρείες παιχνιδιών και πάζλ (RAVENSBURGER, ΚΑΪΣΣΑ, MATTEL, REAL FUN TOYS κ.α.). Ενώ για πρώτη χρονιά φέτος έχουμε αναλάβει την αποκλειστική διακίνηση των LEGO BAGS σε όλη την Ελλάδα.

© Τσιγαρίδας Ξενόγλωσσα Βιβλία 2023