Ανακοινώσεις

Νέα έκδοση En Contexte Exercices de grammaire A1, A2, B1 & B2
Δείτε την ανανεωμένη έκδοση των βιβλίων γραμματικής En Contexte Exercices de grammaire για τα επίπεδα A1, A2, B1 & B2 αντίστοιχα. Με απλή και κατανοητή δομή, με πίνακες, με πάνω από 300 ασκήσεις (προφορικές και γραπτές), αποτελεί ένα ιδανικό βιβλίο για την κατανόηση και τη χρήση της γραμματικής. Κάθε βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει τις λύσεις. Το ακουστικό μέρος το κατεβάζετε από την ιστοσελίδα του εκδότη hachettefle.fr

 

Explore 3: Νέα σειρά για εφήβους
H νέα σειρά της Hachette προσαρμόζεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες μαθητών και καθηγητών, προτείνει λύσεις για την διαχείριση της ετερογένειας της τάξης, προσφέρει εργαλεία για την ενδυνάμωση των μαθητών στη νέα πραγματικότητα, κινητοποιεί τους μαθητές με θεματικές κοντά στα ενδιαφέροντά τους, προσαρμόζεται στις ώρες διδασκαλίας με προαιρετικό υλικό και εμβαθύνει στη δομή της γλώσσας.

 

Sesame 2: Η νέα μέθοδος για παιδιά 10-12 ετών
Η νέα σειρά της Hachette είναι βασισμένη στη θεωρία της πολλαπλής νοημοσύνης. Έχει απλή και προοδευτική προσέγγιση, σαφείς οδηγίες και ποικίλες μεθόδους εργασίας. Εμπεριέχει 6 συνεργατικά escape games, είναι διασκεδαστική αλλά δίνει έμφαση στη δομή της γλώσσας και την εξέλιξη του προφορικού λόγου και προωθεί την απομνημόνευση.

Νέες Κυκλοφορίες
Προσφορές
© Τσιγαρίδας Ξενόγλωσσα Βιβλία 2023