ΑΓΑΠΩ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Λεπτομέρειες
Κωδικός Είδους:
333070
Εκδότης:
Συγγραφέας:
EAN:
9786185881078
Σελίδες:
158
Χώρα έκδοσης:
ΕΛΛΑΣ
Ημερομηνία έκδοσης:
04/10/2024
Βάρος:
0.000 kg
Κατηγορία:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΜΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ
Υποκατηγορία:
ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
Περιγραφή
Ο πιο όμορφος πίνακας δεν έχει ζωγραφιστεί ακόμη. Το πιο όμορφο ποίημα δεν έχει γραφτεί ακόμη. Η πιο όμορφη μουσική δεν έχει παιχτεί ακόμη. Η πιο ηρωική προσπάθεια δεν έχει γίνει ακόμη. Οι πιο μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη. Η πιο μεγάλη νίκη δεν έχει επιτευχθεί ακόμη. Ο Παράδεισος δεν έχει βρεθεί ακόμη.
Είναι τόσο πολλά και υπέροχα πράγματα που πρέπει να γίνουν και σε χρειαζόμαστε, γιατί εσύ με τη μοναδικότητα και την ομορφιά σου είσαι ένα βασικό στοιχείο στην πραγματοποίηση, κάποιων τουλάχιστον, από τα παραπάνω και ίσως πολλών περισσότερων. Δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσένα! Κανένας δεν περισσεύει, επειδή είμαστε όλοι μέλη μιας ενότητας που γίνεται πλήρως λειτουργική με τη σωστή δράση όλων μας.

Το βιβλίο που κρατάς θέλει να σου θυμίσει πόσο πολύ χρειαζόμαστε το δικό σου όνειρο. Να σου ζητήσει να μη στερήσεις από τον κόσμο την ευτυχία σου, γιατί όταν εσύ είσαι ευτυχισμένος, όταν όλα τα μέλη αυτής της ενότητας είναι ευτυχισμένα, μόνο τότε ο κόσμος μπορεί να ευτυχίσει αληθινά.
Να σε βοηθήσει να βρεις τη δύναμη μέσα σου και να γίνεις το θαύμα που όλοι έχουμε ανάγκη να δούμε σε σένα. Να σου εξηγήσει πως αν απλά κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αυτό θα είναι αρκετό για να αλλάξει τον κόσμο!
Παραγγελία
Ενιαία Τιμή
Τιμή με ΦΠΑ: 11,90 €
© Τσιγαρίδας Ξενόγλωσσα Βιβλία 2024